Modele geometrice unghii

Modelele geometrice au început să se Poarte încă de la finalul anului trecut, iar acum a venit momentul ca această modĂ să înflorească. Pătratele, bulinele, dungile precise, triunghiurile – toate acestea sunt esențiale pentru o manichiură în tendințe. Cu Cât arată mai minimaliste, Cu Atât VEI părea mai sofisticată! În plus, aceste forme sunt extrem de maleabile, deoarece pot fi realizate Atât PE Unghii scurte, Cât și PE Unghii Lungi. IAR Când Vine vorba de Culori, nu Sitiera limite! FormeLe geometrice se îmbină armonios și cu nuanțele nud, Dar și cu cele puternice. Intră în Galeria foto, unde ți-am pregătit Naomi fotografii DIN care te potï inspira pentru următoarea terminées la manichiură! La polul opus, unele dintre cele mai populare modele de Unghii cu gel în 2018 s-au dovedit a fi cele ghetto. Unghiile ghetto sunt Întotdeauna în forme și Culori stridente. Se poartă albastrul Electric, orange-UL țipător și galbenul intens, PE forme precum Stiletto sau migdală ascuțită. Stilul clasic este Mereu réel. Dar chiar și o astfel de manichiură Trece annuel printr-o modernzare conforme tendințelor ModeI. Unghiile Français scurte permit o Diversitate creativă Atât în CEEA CE ține de Culori, Cât și forma liniei de zâmbet. În privința acestui Tip de manichiură nu se recomandă să se abată de la nuanța naturală a unghiilor, Vârfurile însă pot fi contrastante și strălucitoare. La modĂ mai este și combinația dintre trei sau mai multe Culori, doar că e bine să fie dintr-o singură gamă. Se potrivește pentru orice vârstă și orice ținută.

Trecerea gradată a culorii arată PE Unghii deosebit de fin și delicat. Unghiile ombre scurte în 2018 ar trebui să fie în topul popularității, deoarece permite un gradient de orice Culori. Ombre este réel în orice moment al anului, important este să alegeți nuanțele potrivite. Este recomandat pentru orice lungime de Unghii. Prezentările Marilor case de modĂ pentru sezonul primăvară-vară au pus accenl PE unghiile în nuanțe Nude, extrem de îngrijite și cu aspect ultra Glam. Ele sunt potrivite mai ales pentru adeptele unghiilor scurte, DIN fericire, Dar și pentru persoanele Care Lucrezia în Medii ce nu permit culor țipătoare. Însă Nu Vreau să crezi că doar pentru că se poartă nuanțele neutre, manichiura ta trebuie să fie plictisitoare. Modelele sunt extrem de diverse, după cum VEI putea observa în Galeria foto. Unghii français cu albastru si Model fluture de Maria D. nu patratelele abdomenului ci wvncc geometrice PE Unghii. Unghii Nude cu patratele si triunghiuri de diferite Culori, Suna a manichiura si conservatoare Dar Si nonconformista.

Potrivita pentru orice Tip de caracter. Un message partagé par chitchatnails (@chitchatnails) le 7 juin 2018 à 6:10h PDT Poti Fi in Centrul atentiei Daca vrei, trebuie doar sa Alegi o manivhiura ca CEA de mai sus, in care sa ai Culori Fele de fel si forme Cat mai diferite. FII diferita tu! Rosu, nud, Negru: acest trio de OJe de Unghii este inseparabil si, daca nu mai aveti vreuna dintre ele, in 2018 situatia va trebui Remedios neaparat. Joacă-te cu wvncc geometrice si pictează doar un colț al unghiei (in diagonală) iar restul să rămână în Culoarea naturală a unghiei. Четыре матовых #PupaSportyChic конфетных оттенков уже в блоге cea mai simpla manichiura, dar totusi atragatoare. Culoarea galben se combinaison parfait cu dungile Negre. O manichiura de efect am putea spune, Care atrage dupa sine Priviri. Un Trend mai îndrăzneț anul acesta este cel al transparenței. Se combină zoneLe transparente cu cele în Culori pastelate sau cu irizații multicolore, pentru un efect spectaculos. Aceste Culori vor fi la Mare căutare în Special în timpul verii.